Betonilattiat . tähden laadulla!

Betonilattiahionnat ja Design-lattiat

Betonilattiahionnat ja design-lattiat tekee Kuratek Oy! Kiiltohiottu betonilattia voi olla joko julkisen tilan lattia tai kovaa kulutusta kestävä teollisuus- tai pysäköintitilan lattia. Näyttävä design-lattia voidaan valaa joko betonilla (erikoisresepti tai värjätty betoni), kovabetonilla tai mosaiikkibetonimassalla. Olemme toteuttaneet betonilattiahiontoja monissa erilaisissa kohteissa ja meillä on mittava kokemus design-betonilattioiden valamisesta. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy varmasti jokaisen asiakkaan käyttötarkoitusta ja haluttua tyyliä vastaava vaihtoehto. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monipuoliset vaihtoehdot

Kiiltohiottu betonilattia voi olla joko julkisen tilan lattia tai kovaa kulutusta kestävä teollisuus- tai pysäköintitilan lattia. Kiiltohiottu ja pintakäsitelty betonilattia on oikein tehtynä pitkäikäinen, kovaa kulutusta kestävä, helppohoitoinen ja laadukas. 
Hionta voi olla tasoltaan joko kevyt pintahionta tai karkea syvähionta, jossa betonin kiviaines tulee näkyville. Hiottu ja pintakäsitelty betonilattia on hengittävä ja terveellinen, se ei pölyä, eikä siitä haihdu haitallisia päästöjä sisäilmaan. Design-lattia voidaan valaa joko betonilla (erikoisresepti tai värjätty betoni), kovabetonilla tai mosaiikkibetonimassalla. 
Design-betonilattia tulisi suunnitella jo lähtökohtaisesti lattian lopullisen käyttötarkoituksen mukaisesti.

Oikean betonimassan ja pintakäsittelyaineen valintaan, sekä pinnan hionta- ja kiiltoluokan valintaan vaikuttavat mm. seuraavat asiat:

  • Betonilattian kulutuskestävyysvaatimukset
  • Ulkonäkövaatimukset 
  • Helppohoitoisuus ja huollettavuus
  • Alusmateriaali ja kerrosvahvuus
  • Saumajako ja tilasuunnittelu
  • Sisäilma- ja päästöluokitusvaatimukset (M1)
  • Siivous ja puhtaanapito


Lue lisää design-lattioiden hionta- ja kiillotusluokista oheisesta pdf-esitteestä.

Kun kaipaat osaavaa tekijää betonilattioiden hiontaan tai uutta design-lattiaa, ota yhteyttä!