Betonilattiat . tähden laadulla!

Maanvaraiset betonilattiat ja saumattomat kuitubetonilattiat tekee Kuratek Oy

Kuratek Oy on erikoistunut maanvaraisten sirotelattioiden valuihin ja teollisuushallien valuihin. Erikoisalaamme ovat raudoitetut, teollisuushallien ja myymälöiden betonilattiat ja sekä ns. saumattomat kuitubetonilattiat. Kuratek Oy tarjoaa asiakkailleen betonilattioiden kokonaisvaltaisen suunnittelun ja toteutuksen, nopealla ja joustavalla aikataululla.
Laadukas ja kestävä betonilattia syntyy hyvän suunnittelun tuloksena; Kuratek Oy suunnittelee lattiat yhdessä arkkitehtien ja rakennesuunnittelijoiden kanssa, tekee tarvittavat kuitumitoitukset ja kuormituslaskelmat, ja toteuttaa projektin aina pohjan tasauksesta valmiiseen lattiapintaan asti.

Nykyaikainen kalusto

Käytössämme on uudenaikainen laser-screed levityskonekalusto (Ligchine Boss 240 vm. 2020) ja oma betoninpumppauskalusto, joka mahdollistaa vaativimpienkin projektien toteutuksen tiukkojen työmaa-aikataulujen ja betonilattioiden tarkkojen laatu- ja tasaisuusvaatimusten puitteissa; Laser-levityskalustomme avulla pystymme valamaan päivässä jopa 2000m² valmista, A0-luokan lattiapintaa. Kuratek Oy valaa vuodessa noin 200 000m² betonilattioita ympäri Suomea. Tälläkin hetkellä olemme mukana Pääkaupunkiseudun suurimmissa rakennusprojekteissa, joista mainittakoon pari käynnissä olevaa kohdetta:

  • YIT Rakennus Oy; K3 North logistiikkakeskus, 24 500m² (kuitubetonilaatta laser-levistyskoneella)
  • Varte Oy; Veho Vehkala, 15 000m² (raudoitettu MV-laatta)
  • Varte Oy; Avialogis Vantaa, 30 000m² (raudoitettu MV-laatta)
  • KSBR Oy; Postipuiston pysäköintilaitos, 12 000m² (holvivalut ja Mastertop-kovabetonipintaukset)
  • Jatke Oy; Urhea-halli, 14 000m² (MV-lattioiden ja pintabetonilattioiden valut)


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, ja pysy ajan tasalla käynnissä olevista referenssikohteistamme!

Katso vierestä videomme Ligchine Boss 240 laser-levityskoneesta!