Betonilattiat . tähden laadulla!

Rekry

Kuratek Oy on betonilattioita valmistava yritys, joka toimii valtakunnallisesti. Yrityksemme palveluihin kuuluvat kokonaisvaltaiset betonilattiaurakoinnit ja materiaalien hankinnat. Työskentelemme pääasiassa Suomen suurimmille rakennusalan yrityksille. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme.

Alihankkijaksi tai kumppaniksi

Laajennamme jatkuvasti myös alihankkijaverkostoamme ja etsimme uusia toimijoita kumppaniksemme. Tutustu lisää.

betonilattiaratkaisut

Työjohtaja

Etsimme työnjohtajaa Uudenmaan alueella sijaitseviin työkohteisiimme. Tehtävänäsi on vastata työmailla henkilöiden johtamisesta, työn laadusta sekä työmaiden aikatauluttamisesta. Pystyt tekemään sujuvaa yhteistyötä tilaajan työmaapäälliköiden, alihankkijoiden ja materiaalitoimittajien kanssa, luoden edellytykset tulokselliselle ja turvalliselle työmaatoiminnalle. Omaat hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, ja pystyt työskentelemään itsenäisesti ja suunnitelmallisesti.

  • Edellytämme sinulta rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa sekä alan työkokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta. Työturvallisuus- ja ajokortti ovat välttämättömiä. Venäjän ja/tai englannin kielen taito luetaan eduksi.
  • Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, vastuullisen ja haastavan työympäristön, sekä mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alamme johtavien asiantuntijoiden kanssa toteutettavissa hankkeissa, sekä työskennellä Suomen tämän hetken suurimmissa ja haastavimmissa rakennuskohteista.


Jos koet täyttäväsi kaikki edellä mainitut kriteerit, ole hyvä ja tartu tilaisuuteen ja lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen kimmo.takalo@kuratek.fi. Lisätietoja työtehtävistä antaa tarvittaessa Kimmo Takalo P. 040 727 5131.

Betonilattiatyöntekijöitä

Yritystoiminnan laajentumisen myötä haemme jatkuvasti lisää ammattitaitoisia betonilattiatyöntekijöitä!

Lähetä meille työpaikkahakemus osoitteeseen kimmo.takalo@kuratek.fi. Lisätietoja työtehtävistä antaa tarvittaessa Kimmo Takalo P. 040 727 5131.

Tule alihankkijaksi tai kumppaniksi tuleviin hankkeisiimme!

Laajennamme jatkuvasti myös alihankkijaverkostoamme ja etsimme uusia toimijoita kumppaniksemme. Tarvitsemme jatkuvasti yhteistyökumppaneita esim. raudoittajia, timpureita liikuntasaumojen asentajia, betonilattia- ja pinnoitusurakoitsijoita ym. rakennusalan ammattilaisia eripituisiin projekteihimme.

Täytä avoin hakemus ja jätä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

Liitetiedosto (pdf)