Betonilattiat . tähden laadulla!

Betonilattiaurakoinnit tekee Kuratek Oy

Betonilattia on rakennusten käyttöä ajatellen yksi sen tärkeimmistä rakenteista, ja siksi sen suunnittelulla ja toteutuksella on ratkaiseva merkitys lopputuloksen onnistumisen kannalta. Suunnittelun ja urakoinnin yhdistäminen takaa hankkeelle saumattoman kokonaisuuden; Mitä vähemmän projektissa on toimijoita ja urakkarajoja, sitä selkeämpää vastuunjako on. Virheriskit minimoidaan, kun lattiarakenteet suunnitellaan jo projektien käynnistymisvaiheessa, yhteistyössä arkkitehtien ja rakennesuunnittelijoiden kanssa – ottaen huomioon myös tilan loppukäyttäjien tarpeet.

Oman kaluston myötä kohteiden aikataulutus toteutuu suunnitellussa ajassa ja osaavat ammattilaisemme vastaavat laadukkaasta lopputuloksesta, jokaisessa kohteessa. Kun tuotanto, suunnittelu ja toteutus yhdistyvät, kustannukset ovat ennalta tiedossa, ja työmaat pysyvät suunnitellussa aikataulussa ja sovitussa budjetissa. Laadukas ja kestävä betonilattia on paras käyntikorttimme – työn jälki puhuu puolestaan.

Laaja palveluvalikoima

Kuratek Oy on kasvanut vuosien saatossa monipuoliseksi betonilattioiden erikoisosaajaksi. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan palvelukokonaisuuden, johon kuuluu mm. seuraavat osa-alueet:

Koko ja monipuolisuus luo tehokkuutta

Kuratek Oy valaa vuodessa noin 200 000 m² betonilattioita ympäri Suomea. Tälläkin hetkellä olemme mukana Pääkaupunkiseudun suurimmissa rakennusprojekteissa. Uudenaikainen betoninlevityskalusto ja oma betoninpumppauskalusto mahdollistavat vaativimpienkin projektien toteutuksen tiukkojen työmaa-aikataulujen ja betonilattioiden tarkkojen laatu- ja tasaisuusvaatimusten puitteissa. Nopeus ja tarkkuus luovat kustannustehokkuutta tekemiimme kohteisiin. Tutustu lisää ja ota yhteyttä!

Monipuolinen ja uudenaikainen kalusto tuo varmuutta

Olemme investoineet huomattavasti monipuoliseen kalustoon, jonka avulla aikataulut pitävät. Hoidamme esimerkiksi betonipumppaukset omalla kalustolla, jolloin emme ole riippuvaisia ulkopuolisista tekijöistä. Laadukas lopputulos vaatii ammattitaidon lisäksi laadukkaat koneet ja työkalut ja siksi olemme huolehtineet, että ammattilaisillamme on käytössään alan parhaimpiin kuuluvat välineet. Käytössämme on esimerkiksi Laser-Screed-betonilattian levityskone, sekä laserohjattu Bobcat pohjien hienotasaukseen. Betonilattioiden hiontatöissä taas käytämme tunnettua HTC Superfloor™ ja Twister™ menetelmää. Kysy lisää tekemistämme kohteista, ota yhteyttä!